1) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του dailytrips.gr από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση χρήσης της σελίδας σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών που έχουν αναρτηθεί ή θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα, ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στο dailytrips.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού χώρου και αφορούν στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτού, προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις περί βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η επικοινωνία προς τον πελάτη γίνεται κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) και μέσω ανακοινώσεων που τοποθετoύνται στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η επικοινωνία του πελάτη προς την εταιρεία είναι αποδεκτή όταν γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email, από το email που δηλώθηκε κατά την εγγραφή του πελάτη στην ιστοσελίδα. Η αποστολή μηνυμάτων στα social media καθώς και ο σχολιασμός αναρτήσεων σε αυτά, δεν θεωρούνται αιτήματα πελάτη, ωστόσο για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία καταβάλλουμε προσπάθεια να απαντάμε σε όλα εγκαίρως.

Η επικοινωνία με άλλους τρόπους όπως η τηλεφωνική, το sms, κ.ά. είναι επίσης πιθανό να συμβεί στο μέτρο που εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομαλής επικοινωνίας. Το dailytrips.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με το αίτημά του ακόμη και αν έχει προηγηθεί άλλου τύπου επικοινωνία, για λόγους οργάνωσης και προκειμένου να είναι σε θέση να διατηρεί ιστορικό με τα αιτήματα.

Το dailytrips.gr περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα web sites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν φέρπυμε ευθύνη για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και συμφωνούμε κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.

 

2) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το dailytrips.gr αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Για αυτό το λόγο συλλέγει μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι αναγκαία για τον λόγο για τον οποίο συλλέγονται και φροντίζει να σας ενημερώνει εκ των προτέρων για τον τρόπο χρήσης.

Κατά την συμπλήρωση της φόρμας “δήλωση συμμετοχής” ζητούμε να μας δώσετε στοιχεία όπως, το ονοματεπώνυμο σας, το κινητό σας τηλέφωνο, το email σας και την πόλη σας καθώς και τα ονοματεπώνυμα των συνεπιβατών σας. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την υποστήριξη, εκτέλεση και παροχή των υπηρεσιών για τις οποίες δηλώσατε συμμετοχή. Η παραπάνω αποδοχή είναι υποχρεωτική για την χρήση της υπηρεσίας.

Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία αποστολής newsletter, συλλέγουμε τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, καθώς είναι αναγκαία για την αποστολή του newsletter για την καλύτερη ενημέρωση σας. Η παραπάνω αποδοχή δεν είναι υποχρεωτική. Κατά την επικοινωνία σας (τηλεφωνική ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος) με δική σας πρωτοβουλία, συλλέγουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το ονοματεπώνυμό σας και πιθανόν και το κινητό σας τηλέφωνο, για την ικανοποίηση του εκάστοτε αιτήματός σας.

Κατά τη σύνδεσή σας σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης μας ή συμμετοχής σε δραστηριότητά μας, π.χ. δήλωση ότι σας αρέσει (like) ή κοινοποίηση (share), έχουμε πρόσβαση στην ταυτότητα κοινωνικής δικτύωσής σας και στα σχετικά στοιχεία που έχετε δηλώσει. Η πρόσβασή αυτή ορίζεται από τους μηχανισμούς των εφαρμογών και υπηρεσιών των παροχών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες που συλλέγονται από τους ταξιδιώτες , προκύπτουν από την άδεια και συναίνεση αυτών και χρησιμοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην αντίστοιχη ενότητα gallery στη σελίδα μας. Αν ωστόσο κάποιος αλλάξει γνώμη και επιθυμεί τη διαγραφή της φωτογραφίας του μπορεί να το ζητήσει με ένα απλό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών δεδομένων (ΕΕ 2016/679) έχετε δικαίωμα, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε καταχωρήσει εφόσον αυτή δεν επηρεάζει την εύρυθμη κ ορθή λειτουργία.

 

3) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το dailytrips.gr χρησιμοποιεί το μηχανισμό online πληρωμών Paypal για να λαμβάνει πληρωμές. Το Paypal είναι εύκολος στη χρήση και ασφαλής τρόπος για πρόσωπα και εταιρίες να αποστέλλουν αλλά και να δέχονται χρήματα από το διαδίκτυο για προϊόντα και υπηρεσίες.

To Paypal χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφαλείας καθώς και τεχνολογίες κρυπτογράφησης ώστε να διατηρεί τις πληροφορίες σας απόρρητες και ασφαλείς. Στη συναλλαγή με Paypal, δεν γνωστοποιούνται στον αποδέκτη ευαίσθητες, οικονομικής φύσεως, πληροφορίες όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας ή ο αριθμός του τραπεζικού λογ/σμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

instagram: dailytrips.gr

 

Συνεργάτες / Φίλοι