Τρόποι Πληρωμής

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

A) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα:

Τα καταστήματα δέχονται μόνο πληρωμές μετρητά με το ακριβές ποσό και ισχύει ωράριο εξυπηρέτησης των πληρωμών. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία (εισιτήρια συναυλίας, κόστος κάθε εκδρομής κτλ) επικοινωνείτε με το  6933 377499

(Προτείνουμε να επικοινωνήσετε και να επιβεβαιώσετε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων πριν πάτε)

  

1)στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο just-one.gr, Αρμενοπούλου 30 (μεταξύ Γούναρη & Μελενίκου - Περιοχή Ροτόντα), τηλ 2310 208409 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 15:00.

Το Just-one.gr διαθέτει προϊόντα τεχνολογίας, ήχου, τηλεφωνίας και μικροσυσκευές μέσω Skroutz και στο φυσικό κατάστημα. Δείτε τα προϊόντα εδώ Just-one.gr  

 

Β) REVOLUT

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας στη Revolut , κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό  IBAN LT 07 3250 0124 4815 7189  BIC/SWIFT REVOLT 21 (τυχόν προμήθεια την καλύπτει ο πελάτης)

Γ) IRIS

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω του συστήματος IRIS ζητήστε μας τον τηλεφωνικό αριθμό, απαντώντας στο email που σας έχει έρθει.

Δ) PAYPAL 

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω PayPal υπολογίζετε έξτρα χρέωση 5% στο συνολικό ποσό! Πχ 42€ αντί 40 για μεταφορά για 1 άτομο

Οδηγίες: Πληκτρολογήστε το ποσό και επιλέξτε "ΠΛΗΡΩΜΗ". Στην συνέχεια θα επιλέξετε τον λογαριασμό  Pay Pal που έχετε και θα προχωρήσετε με την συμπλήρωση των στοιχείων που θα σας ζητηθούν για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

 

Εισάγετε το ποσό και πατήστε πληρωμή

Ε) ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού ζητήστε να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού (απαντώντας στο email που σας έχει έρθει) σε Εθνική Τράπεζα ή Eurobank-Εργασίας για απευθείας κατάθεση στο ταμείο ή μέσω Internet banking (τυχόν προμήθεια την καλύπτει ο πελάτης)

 

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ

Μόλις κάνετε την πληρωμή μας ενημερώνετε με email ποια συναυλία αφορά! Κατόπιν θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης με οδηγίες στο email που έχετε δηλώσει έως εντός 24 ωρών. Αν παρατηρήσετε κάποια καθυστέρηση ενημερώστε μας.

Προσοχή: Μην ξεχάσετε να κάνετε την πληρωμή με το ίδιο όνομα που δώσατε στη δήλωση συμμετοχής!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε κάποια απορία για την διαδικασία της πληρωμής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε:

  • Website: www.dailytrips.gr
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mobile: 0030 6933 377 499
  • FB Profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7
  • FB Page: dailytrips.gr 
  • Instagram: dailytrips.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

instagram: dailytrips.gr

 

Συνεργάτες / Φίλοι