Όροι Συμμετοχής

Γενικές και χρήσιμες πληροφορίες

Επιλέξτε να κάνετε την δήλωση συμμετοχής αλλά και την πληρωμή έγκαιρα ώστε να εξασφαλίσετε εύκολα τις θέσεις σας. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις ημερομηνίες πληρωμής, ενώ μόνο η πληρωμή είναι αυτή που κατοχυρώνει τη θέση.

 Το κόστος κατ'άτομο, η ώρα και το σημείο αναχώρησης,το κόστος των εισιτηρίων της συναυλίας ορίζονται στις πληροφορίες της κάθε εκδρομής.

Προσπαθούμε να είμαστε σε επικοινωνία με την εκάστοτε παραγωγό εταιρεία ώστε να προβούμε στην αγορά των εισιτηρίων, μόνο όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξετε να κάνετε την κατάθεση τις τελευταίες ημέρες πριν την ημερομηνία της συναυλίας να επικοινωνήσετε για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θέσεων αλλά και το τελικό κόστος.

Συνήθως στις αυθημερόν εκδρομές τα λεωφορεία αναχωρούν από την Καμάρα (Θεσσαλονίκη) στις 9 το πρωί (την ημέρα της συναυλίας) και επιστρέφουν αμέσως μετά το πέρας της συναυλίας, στην Καμάρα. Εάν κάποιοι επιθυμούν να επιβιβαστούν από άλλη πόλη ή να αποβιβαστούν σε άλλη πόλη (πλην της Θεσσαλονίκης και εφόσον εξυπηρετεί το υπάρχον δρομολόγιο) οφείλουν να ενημερώσουν εκ των προτέρων.

Για τις εκδρομές που αφορούν την Σόφια, τα Σκόπια, την Κωνσταντινούπολη, την Πράγα, την Βουδαπέστη κτλ είναι απαραίτητη η ύπαρξη Διαβατηρίου ή η νέα Ευρωπαϊκή Ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες). Άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό οφείλουν να ενημερώσουν διότι θα χρειαστεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση.

Τα σημεία αποβίβασης, στάθμευσης και επιβίβασης των λεωφορείων στους συναυλιακούς χώρους καθορίζονται από τους εκάστοτε διοργανωτές. Η ορθή λειτουργία των λεωφορείων αλλά και η ασφάλεια των επιβατών στη μετακίνηση είναι ευθύνη του εκάστοτε συνεργαζόμενου πρακτορείου τα μέσα του οποίου το Dailytrips.gr χρησιμοποιεί.

Σε κάθε εκδρομή θα υπάρχει τουλάχιστον ένας συνοδός. Η είσοδος στα λεωφορεία γίνεται με την επίδειξη της απόδειξης της κατάθεσης και της ταυτότητας.

*Εντός του λεωφορείου απαγορεύεται το κάπνισμα, το ποτό και το φαγητό. Θα υπάρχουν προγραμματισμένες στάσεις ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε.

 

- Σε κάθε εκδρομή ισχύει διαφορετικό κόστος μεταφοράς και εισιτηρίου και το διαβάζετε στις πληροφορίες της κάθε συναυλίας
- Για την περίοδο από Μάιο έως και τον Νοέμβριο του 2017 κληρώνουμε στα πούλμαν της κάθε εκδρομής ΔΩΡΑ
- Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνει την μεταφορά από και προς τον συναυλιακό χώρο
- Οι τιμές των εισιτηρίων (της κάθε συναυλίας) εξαρτώνται από το σημείο που βρίσκονται οι θέσεις στον συναυλιακό χώρο
- Το dailytrips.gr εξασφαλίζει τα εισιτήρια της κάθε συναυλίας για λογαριασμό αυτών που το επιθυμούν εκτός και αν αποτελεί μέρος πακέτου
- Για οποιαδήποτε συναλλαγή δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική κάρτα
- Η πληρωμή μέσω pay-pal ή τρίτης τράπεζας έχει έξτρα χρέωση 5% στο συνολικό ποσό κατάθεσης.
- Τα έξοδα προμήθειας που ορίζουν οι τράπεζες επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή
- Η πληρωμή μπορεί να γίνει 1)σε 3 Καταστήματα 2)μέσω Paypal 3)σε Λογαριασμό Τράπεζας (δες τρόποι πληρωμής)

Σημαντική παρατήρηση: Σε ορισμένες εκδρομές που οι συνθήκες διαφοροποιούνται (πιθανή διαμονή, μεγαλύτερη οδική απόσταση,
εισιτήρια συναυλίας) είναι προφανές ότι το κόστος μπορεί να είναι διαφορετικό. Ελέγξτε το κόστος για κάθε εκδρομή, στις πληροφορίες της κάθε συναυλίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Website: www.dailytrips.gr

Mobile: 0030 6933 377 499

Facebook profile: http://www.facebook.com/daily.trips.7

FB Page: dailytrips.gr

Thessaloniki - Greece

 

Συνεργάτες / Φίλοι